У Нікополі попрощалися з військовим, тіло якого знайшли в Ізюмі

У Нікополі попрощалися з військовим, тіло якого знайшли в Ізюмі

У Нікополі попрощалися з військовим, тіло якого знайшли в Ізюмі - фото: facebook.com/press.nmr

Події
23 вересня 2022 17:25

Сьогодні, 23 вересня, у Нікополі попрощалися з українським захисником Сергієм Совою, тіло якого знайшли в Ізюмі. Фото його руки із синьо-жовтим браслетом стало символом незламності та нескореності українського народу. 

Як повідомили в пресслужбі Нікопольської міської ради, провести Героя в останню путь прийшли члени родини, друзі, колеги, бойові побратими, представники міської влади та небайдужі нікопольці. Церемонія відспівування відбулася у нікопольському храмі Петра Калнишевського.  

У Нікополі попрощалися із військовим, тіло якого знайшли в ІзюміУ Нікополі попрощалися із військовим, тіло якого знайшли в Ізюмі - фото: facebook.com/press.nmr

У бійця залишилися дружина та двоє дітей – 9-річна донька Еліна та 14-річний син Марат. 

У загиблого воїна залишились дружина, син та донькаУ загиблого воїна залишились дружина, син та донька - фото: facebook.com/press.nmr

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Нагадаємо, Сергій Сова був старшим солдатом 93-ї бригади "Холодний Яр". Він перебував у статусі безвісти зниклого з 19 квітня. Його шукали протягом 5 місяців. Рідні до останнього сподівались, що він перебуває у полоні. 

Однак після ексгумації тіл в Ізюмі, у інтернет-мережі почало поширюватися фото руки з синьо-жовтим браслетом. Дружина Оксана Сова впізнала свого чоловіка за татуюванням.

Згодом, його син написав листа Президенту України, Володимиру Зеленському з проханням якнайшвидше повернути тіло батька для гідного поховання. 

Vgorode висловлює щирі співчуття рідним та близьким загиблого воїна. 

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах