У Кривому Розі вперше за три місяці відкрили набір до Тероборони

У Кривому Розі вперше за три місяці відкрили набір до Тероборони -

У Кривому Розі вперше за три місяці відкрили набір до Тероборони - фото: cherkasy.live

Події
18 серпня 2022 15:31

Усі бажаючі мешканці Кривого Рогу можуть долучитися до лав Територіальної оборони. Набору не було вже три місяці.

Очільник Криворізької військової адміністрації Олександр Вілкул повідомив, що сьогодні, 18 серпня, у містян з’явилася можливість приєднатися до Криворізької 129-ї бригади Територіальної оборони. Він зауважив, що набір не проводили вже три місяці.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Якщо ви хочете долучитися до лав ТрО, то потрібно прийти до військкомату за місцем реєстрації, сказати, що Ви хочете в Тероборону і вас відправлять на співбесіду. Пріоритет надається ти людям, які служили в армії та мають військову спеціальність.

- Але якщо ви молодий, здоровий, спортивний та патріотично налаштований, також будь ласка приходьте, є реальний шанс, – зауважив Олександр Вілкул.

Нагадаємо, що сьогодні вночі російські окупанти обстріляли два райони Дніпропетровської області – Нікопольський та Криворізький райони. У житлові квартали Нікополя прилетіли 15 снарядів зі ствольної артилерії. Внаслідок обстрілу 57-річна жінка дістала осколкові поранення, її шпиталізували в стані середньої тяжкості. У місті пошкоджені 15 приватних будинків, школа, автомобілі, магазин та храм. У Криворізькому районі ворог скерував "Урагани" на Апостолівську громаду. Там обійшлося без руйнувань та постраждалих.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах