Яка ситуація у Дніпропетровській області на 18 серпня

Яка ситуація у Дніпропетровській області на 18 серпня -

Яка ситуація у Дніпропетровській області на 18 серпня - фото: t.me/dnipropetrovskaODA

Події
18 серпня 2022 09:24

За ніч російські війська декілька разів обстріляли Дніпропетровську область. Ударів завдали по Нікопольському та Криворізькому районах.

Голова Дніпропетровської ОВА Валентин Резніченко розповів, що окупанти двічі накрили вогнем Нікопольський район. У житлові квартали Нікополя прилетіли 15 снарядів зі ствольної артилерії.

Ворог продовжує обстрілювати Дніпропетровщину -Ворог продовжує обстрілювати Дніпропетровщину - фото: t.me/dnipropetrovskaODA

Росіяни обстріляли два райони -Росіяни обстріляли два райони - фото: t.me/dnipropetrovskaODA

Вдарили по житловому масиву Нікополя -Вдарили по житловому масиву Нікополя - фото: t.me/dnipropetrovskaODA

Внаслідок обстрілу 57-річна жінка дістала осколкові поранення, її шпиталізували в стані середньої тяжкості. У місті пошкоджені 15 приватних будинків, школа, автомобілі, магазин та храм. Обстрілами зачепило кілька газогонів  та ліній електропередач. Аварійні бригади працюють над ліквідацією наслідків.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

- Окупанти б‘ють по Нікополю зі сторони Енергодара через водосховище, після чого тікають зі своїх позицій. Називають себе православними і в той самий час обстрілюють храми. В них немає нічого святого, – зазначив керівник Дніпропетровської облради Микола Лукашук.

У місті пошкоджені будинки -У місті пошкоджені будинки - фото: t.me/dnipropetrovskaODA

У Криворізькому районі ворог скерував "Урагани" на Апостолівську громаду. Там обійшлося без руйнувань та постраждалих. У Великій Костромці Зеленодольської громади електрики зараз ремонтують пошкоджену лінію. Там до тисячі людей лишилися без світла через ворожий удар напередодні увечері.

В інших районах Дніпропетровщини ніч минула спокійно і без надзвичайних подій.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах