На Дніпропетровщині удвічі зросла кількість хворих на коронавірус

На Дніпропетровщині удвічі зросла кількість хворих на коронавірус

На Дніпропетровщині удвічі зросла кількість хворих на коронавірус - фото: health.24tv.ua

Події
15 серпня 2022 13:00

На території Дніпропетровської області за минулий тиждень зафіксували 217 випадків захворювання на коронавірус. Кількість хворих зросла у два рази.  

Як повідомили в Дніпропетровському обласному центрі контролю та профілактики хвороб 
МОЗ, за останній тиждень в області зафіксували 217 випадків захворювання на коронавірус. Це на 112 більше ніж за попередній тиждень.  

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

За даними епідеміологічного моніторингу з приводу ГРВІ (у тому числі підозр на COVID-19) до закладів охорони здоров’я області звернулося 2 690 осіб, що на майже 17% більше попереднього тижня. Третина хворих зараз – діти. 

Нагадаємо, представник Дніпропетровського ОЦКПХ МОЗ Денис Кісельов зауважив, що останнім часом тенденція щодо зростання захворюваності відмічається по всій Україні. Також, більше випадків захворювання фіксують там, де умовно безпечніше, оскільки пацієнти частіше звертаються до лікарів за наявності симптомів COVID-19. 

Всього з початку епідемії в області зареєстровано понад 300 тисяч лабораторно підтверджених випадків COVID-19. Померло 9906 людей з лабораторно підтвердженим захворюванням на СOVID-19. Всього одужали з початку епідемії 309695 пацієнтів. 

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах