У Дніпрі третій день шукають хлопця, який втік з лікарні (оновлено)

У Дніпрі третій день шукають хлопця, який втік з лікарні -

У Дніпрі третій день шукають хлопця, який втік з лікарні - фото: dp.npu.gov.ua

Події
15 серпня 2022 11:48

Поліція Дніпра продовжує шукати 16-річного Максима Стрельникова, який пішов з лікарня у Центральному районі зранку 13 серпня. Наразі невідомо, де він може перебувати і що з ним.

Оновлено 16 серпня в 10:30: поліція розшукала хлопчика. Жертвою злочину він не став.

Як повідомили у ГУ НП Дніпропетровської області, пошукові роботи тривають третю добу. До розшуку 16-річного Максима долучилися близько 40 поліцейських ювенальної превенції та карного розшуку. Вони перевірили автостанції, вокзали, закинуті будівлі, місця великого скупчення людей. Хлопця продовшують шукати.

Максим зростом близько 172 сантиметрів, у нього худорлява статура, сірі очі. Хлопець побритий наголо, а на голені лівої ноги ззаду у цього є невеликий шрам. Був одягнутий у сіру футболку, темно-сині шорти, чорну кепку.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Якщо вам відома будь-яка інформація про місце перебування Максима Стрельникова, просимо звертатися до поліції за телефонами: (096) 884 83 94, (098) 276 86 94 або 102.

Нагадаємо, що у сьогодні вночі російські війська обстріляли два райони Дніпропетровської області – Нікопольський та Синельниківський. У Нікополі сильно пошкоджено місцеве промислове підприємство.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах