Розбито промислове підприємство: подробиці обстрілу Дніпропетровщини

Розбито промислове підприємство: подробиці обстрілу Дніпропетровщини -

Розбито промислове підприємство: подробиці обстрілу Дніпропетровщини - фото: adm.dp.gov.ua

Події
15 серпня 2022 11:08

Два райони Дніпропетровської області потрапили під удар російських військ. Нікопольський район обстріляли з РСЗВ, а по Синельниківському вдарили ракетами.

Як повідомили в ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області, Нікопольщину атакували "Градами". Ворог випустив 20 реактивних снарядів. Російські війська вдарили по місцевому промисловому підприємству. Внаслідок обстрілу є серйозні руйнування.

Росіяни вдарили по Нікополю -Росіяни вдарили по Нікополю - фото: adm.dp.gov.ua

Через обстріл в одному з цехів сталася пожежа. Її вже загасили. Також зруйновано склад, пошкоджені склади з готовою продукцією, цехи, адміністративні приміщення, водовід та електромережа. Ніхто з людей через атаку не постраждав. 

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Вдарили по підприємству -Вдарили по підприємству - фото: adm.dp.gov.ua

По Марганецькій громаді також було випущено 20 снарядів з "Градів". Людей не зачепило. У Покровській громаді агресор влучив у підприємство енергетичної інфраструктури. Ніхто не постраждав. 

Пошкоджено місцеве підприємство -Пошкоджено місцеве підприємство - фото: adm.dp.gov.ua

Ніхто не постраждав -Ніхто не постраждав - фото: adm.dp.gov.ua

Синельниківський район зазнав ракетної атаки. Ворог вдарив чотирма ракетами С-300 по об’єкту соціальної інфраструктури. Він зруйнований. Всі деталі наразі з’ясовуються.

Також цієї ночі наші військові збили над областю російську крилату ракету. Через падіння уламків зайнялося два гектари сухих залишків пшениці, що лишилися після жнив. Рятувальники вогонь загасили. На місці утворилася воронка діаметром чотири метри та глибиною два метри. А ще – безпечні уламки ракети. Пошкоджено два приватних житлових будинки. Ніхто не постраждав.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах