Окупанти завдали масованого удару по Дніпропетровщині в ніч на 15 серпня

Окупанти завдали масованого удару по Дніпропетровщині в ніч на 15 серпня -

Окупанти завдали масованого удару по Дніпропетровщині в ніч на 15 серпня - фото: t.me/dnipropetrovskaODA

Події
15 серпня 2022 09:13

У ніч на 15 серпня російські війська накрили вогнем два райони Дніпропетровської області – Нікопольський та Синельниківський.

Окупанти вдарили з "Градів" по Нікопольському району. У Нікополь прилетіли близько 20 снарядів. Внаслідок обстрілу зруйновані склади, цехи та адміністративні приміщення промислового підприємства. Місцеві мешканці не постраждали.

Уночі ворог обстріляв Дніпропетровщину  -Уночі ворог обстріляв Дніпропетровщину - фото: t.me/dnipropetrovskaODA

Ще 20 реактивних снарядів поцілили у Марганецьку громаду. Там обійшлося без руйнувань і постраждалих, розповів голова Дніпропетровської ОВА Валентин Резніченко.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

У Покровській громаді через ворожий обстріл пошкоджене підприємство енергетичної інфраструктури. Попередньо, ніхто не постраждав.

Ворог атакував Нікопольський район з "Градів"  -Ворог атакував Нікопольський район з "Градів" - фото: t.me/dnipropetrovskaODA

По Синельниківському району російська армія вдарила чотирма ракетами С-300. Внаслідок атаки зруйнований об’єкт соціальної інфраструктури. Деталі "прильоту" наразі з’ясовуються. Окрім цього, в районі також було збито ворожу радіолокаційну крилату ракету Х-59, яка йшла в напрямку Новомосковська, повідомив керівник ДОР Микола Лукашук.

Ніхто з людей не постраждав  -Ніхто з людей не постраждав - фото: t.me/dnipropetrovskaODA

Вчора пізно ввечері окупанти вдарили по Великій Костромці у Криворізькому районі. Було пошкоджено два будинки, сільгоспбудівлі, електромережі. Ніч в районі минула спокійно.

За словами очільника Криворізької військової адміністрації Олександра Вілкула, оперативна обстановка на Криворізькому напрямку фронту протягом останнього тижня була напруженою, але ситуація знаходиться повністю під контролем Збройних сил України.

Неспокійна ніч на Дніпропетровщині  -Неспокійна ніч на Дніпропетровщині - фото: t.me/dnipropetrovskaODA

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах