Над Дніпропетровщиною збили крилату ракету

Над Дніпропетровщиною збили крилату ракету -

Над Дніпропетровщиною збили крилату ракету - фото умовне: investigator.org.ua

Події
15 серпня 2022 09:59

Сьогодні вночі, 15 серпня, російські окупанти атакували Дніпропетровську область. Нашим військовим вдалося збити одну ворожу ракету.

Голова Дніпропетровської облради Микола Лукашук розповів, що в Синельниківському районі зафіксували чотири прильоти із зенітно-ракетного комплексу С-300. Внаслідок удару було знищено об’єкт соціальної інфраструктури. Наразі деталі удару з’ясовуються.

Також в районі збили ворожу радіолокаційну крилату ракету Х-59. Відомо, що вона йшла в напрямку Новомосковська. Внаслідок падіння уламків в Раївській громаді загорілися пожнивні залишки пшениці на площі близько двох гектарів. Наразі пожежу ліквідовано.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Під час обстеження території також було виявлено воронку завглибшки два метри і чотири метри завширшки. Пошкоджено два приватні будинки, люди не постраждали.

Ракета Х-59 "Овод" – це радянська високоточна ракета класу "повітря-земля". Вона призначена для знищення важливих наземних цілей противника, які прикритті ППО. Радіус її дії – до 290 кілометрів (в залежності від модифікації).

Нагадаємо, що сьогодні вночі російські війська вдарили по Нікопольському та Синельниківському районах Дніпропетровщини. У Нікополь прилетіли близько 20 снарядів. Внаслідок обстрілу зруйновані склади, цехи та адміністративні приміщення промислового підприємства. Місцеві мешканці не постраждали.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах