У центрі Дніпра гола жінка вирішила помитися у фонтані

У центрі Дніпра гола жінка вирішила помитися у фонтані

У центрі Дніпра гола жінка вирішила помитися у фонтані - фото: t.me/typical_dnepr

Події
11 серпня 2022 17:50

Сьогодні, 11 серпня, у Дніпрі нестандартний день. Спочатку в Центральному районі міста голий чоловік кидався на поліцейських, а трохи пізніше догола роздяглася жінка і вирішила скупатися у фонтані.

Помітили це дійство на вулиці Староказацькій, що у центрі міста. Гола жінка стояла у воді та перебирала свої речі. Те, що сталося, зняли на відео очевидці і опублікували в мережі:

Зазначимо, що сьогодні у трьох будинках на вулиці Староказацькій відключали воду через аварійні роботи. Але це не привід іти купатися у фонтані. Поява у громадському місці у оголеному вигляді вважається дрібним хуліганством. В Україні за це передбачено адміністративне покарання. Це можуть бути громадські чи виправні роботи, штраф у розмірі 119 гривень чи адміністративний арешт на строк до 15 діб.

Нагадаємо, раніше ми докладно писали про те, чому не можна купатися у міських фонтанах не лише через моральні міркування, а й з метою безпеки.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах