У Дніпрі чоловік намагався відкупитися від служби: що йому тепер загрожує

У Дніпрі чоловік намагався відкупитися від служби: що йому тепер загрожує -

У Дніпрі чоловік намагався відкупитися від служби: що йому тепер загрожує - фото: pexels.com

Події
20 липня 2022 14:13

Мешканець Дніпра пропонував воєнкому 2000 доларів за ухилення від служби. Чоловіка затримали і тепер йому загрожує кримінальна відповідальність.

Як розповіли у ГУ НП Дніпропетровської області, дніпрянин намагався "купити" непридатність до військової служби. Він запропонував начальникові районного територіального центру комплектування та соціальної підтримку у вигляді задатку дві тисячі доларів. Вчора, 19 липня, правоохоронці затримали чоловіка.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

У Дніпрі чоловік хотів "купити" непридатність до служби -У Дніпрі чоловік хотів "купити" непридатність до служби - фото: dp.npu.gov.ua

Кошти, які дніпрянин пропонував, вилучили та долучили до кримінального провадження. Наразі вирішується питання про повідомлення йому про підозру за статтею 369 ККУ (пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі). За підкуп чоловіку може загрожувати від чотирьох до восьми років позбавлення волі. Наразі слідство триває.

Гроші вилучили -Гроші вилучили - фото: dp.npu.gov.ua

Нагадаємо, що на Прикарпатті будуть судити 31-річного чоловіка із Дніпропетровської області, який ухилився від призову під час мобілізації у період воєнного стану. При цьому він переховувався від органів досудового розслідування.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах