Мешканця Дніпропетровщини судитимуть за ухилення від призову

Мешканця Дніпропетровщини судитимуть за ухилення від призову -

Мешканця Дніпропетровщини судитимуть за ухилення від призову - фото умовне: armyinform.com.ua

Події
19 липня 2022 14:46

На Прикарпатті будуть судити 31-річного чоловіка із Дніпропетровської області, який ухилився від призову під час мобілізації у період воєнного стану.

Як повідомили в прокуратурі Івано-Франківської області, у кінці березня військовозобов’язаний чоловік переїхав на Прикарпаття. Там він отримав повістку, але ухилився від призову на військову службу під час загальної мобілізації.

Щодо чоловіка порушили кримінальне провадження. При цьому він переховувався від органів досудового розслідування. Правоохоронці змогли розшукати і затримати його лише 7 липня на Дніпропетровщині.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Наразі розслідування щодо цього випадку вже завершено. Прокурори передали до суду обвинувальний акт. Чоловіка будуть судити за статтею за ухилення від призову за мобілізацією. Йому може загрожувати покарання у вигляді позбавлення волі на строк від двох до до п’яти років.

Нагадаємо, що у Дніпропетровській області затримали хлопця, якого підозрюють у вбивстві 24-річної дівчини та 44-річного чоловіка. Обидва злочини він вчинив протягом одного тижня.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах