Міноборони РФ запустило черговий фейк про Дніпро

Міноборони РФ запустило черговий фейк про Дніпро -

Міноборони РФ запустило черговий фейк про Дніпро - фото: t.me/mod_russia

Події
20 липня 2022 11:45

Міністерство оборони країни-агресорки продовжує запускати фейки про Дніпро.

Так, на офіційній сторінці міноборони Росії в Телеграмі з’явилося повідомлення. В ньому йдеться про те, що на території двох шкіл у Дніпрі начебто розміщені військові, бронетехніка, а також обладнані позиції артилерії і склади боєприпасів. У дописі говорять про навчальні заклади №98 і №129 на вулиці Космонавтів. У міноборони РФ при цьому заявили, що мешканців найближчих будинків не евакуювали.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

В офіційному Телеграм-каналі міської ради "Стоп фейк Дніпро" спростували інформацію росіян. Там заявили, що у приміщеннях вказаних шкіл немає ні військових, ні військової техніки.

Міноборони РФ запустило фейк про Дніпро -Міноборони РФ запустило фейк про Дніпро - фото: t.me/stop_fake_dp

Зазначимо, що наступні кроки ворога дізнатися неможливо, тому закликаємо вас завжди реагувати на сигнали повітряної тривоги.

Нагадаємо, що нещодавно російські ЗМІ поширили заяву міноборони РФ про те, що на території Криворізької ТЕС Україна начебто розмістила військових та артилерію. Також там додали, що українці ніби можуть влаштувати вибух на станції, аби потім звинуватити російських окупантів. У компанії ДТЕК Енерго, якій належить Криворізька ТЕС, спростували фейк росіян. Наступного дня російські війська обстріляли територію ТЕС.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах