Окупанти вдарили по Криворізькій ТЕС

Окупанти вдарили по Криворізькій ТЕС -

Окупанти вдарили по Криворізькій ТЕС - фото: energo.dtek.com

Події
28 червня 2022 20:50

Сьогодні, 28 червня, російські окупаційні війська завдали удару по території Криворізької теплоелектростанції на Дніпропетровщині.

Голова Дніпропетровської облради Микола Лукашук повідомив, що вдень окупанти вдарили по Криворізькому району. Зокрема, вони обстріляли територію Криворізької ТЕС. Наслідки обстрілу наразі з’ясовуються.

Окрім цього, російські війська знову били зі ствольної артилерії по мирним населеним пунктам – поцілили по Зеленодольську та Великій Костромці. Про це розповіли у ГУ ДСНС Дніпропетровської області. У Великій Костромці внаслідок обстрілу поранення отримав 31-річний чоловік. Йому осколками зачепило ногу. Попередньо, у селі пошкоджений приватний будинок та господарча споруда.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

У Зеленодольську ніхто з місцевих мешканців не постраждав. Також немає руйнувань.

- Не можу підібрати слів для цих російських нелюдів. Вочевидь, День Конституції стоїть їм поперек горла. Вони тероризують нас ракетами, бо розуміють, що Україна обов‘язково вистоїть. І обов’язково переможе, – прокоментував Микола Лукашук.

Нагадаємо, що вчора ввечері міністерство оборони РФ "анонсувало" провокацію на Криворізькій ТЕС. Так, росіяни заявили, що на території підприємства розміщуються військові та їхня техніка. У компанії, якій належить теплоелектростанція, спростували цю інформацію, назвавши її фейком.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах