Що зараз з цуценятами, які постраждали під час ракетного удару по Дніпру

Що зараз з цуценятами, які постраждали під час ракетного удару по Дніпру -

Що зараз з цуценятами, які постраждали під час ракетного удару по Дніпру - фото: dnipro.tv

Події
12 липня 2022 12:22

З початку повномасштабного вторгнення у Дніпрі рятують тварин, яких евакуювали з "гарячих" точок. Зараз на забезпеченні у КП "Зооконтроль" перебувають близько 350 пухнастиків. Проте кожного дня прибувають нові – часто вони знесилені та травмовані.

Як розповіла представниця КП "Зооконтроль" Ірина Пономаренко, коти та собаки прибувають до них у стані стресу. Є такі тварини, які місяць їли лише горохову кашу та солоні огірки. З ними доводиться довго працювати, лікувати їх. На щастя, всі тварини зараз здорові, говориться у сюжеті "Дніпро ТВ". Нерідко виснажених чотирилапих привозять з місць, де не працюють жодні аптеки чи магазини, не кажучи про ветеринарні клініки.

Собаки, які потрапляють до притулку, реагують по-різному і часто агресивно. Завдяки турботі працівників згодом до них повертається довіра до людей.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Також у КП розповіли, як зараз почуваються цуценята з мамою, які постраждали 28 червня внаслідок ворожого ракетного обстрілу Дніпрі. Тоді снаряд потрапив в СТО. З тваринами все добре, щодня їх стан покращується. Один із цуценят зараз на післяопераційному періоді.  У нього ще болить лапка, він намагається більше лежати і лежачи гратися. Але пухастик їсть і п’є, тому стан покращується.

За прогнозами лікарів, до повного одужання цуценят треба зачекати декілька місяців. Проте, вже зараз вони виглядають дуже щасливими та не можуть всидіти на місці. Після одужання їм шукатимуть нову родину. Тому якщо ви маєте бажання та можливість завести собі чотирилапого друга – телефонуйте за номером (067) 908 89 86.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах