Ракетний удар по Дніпру: з-під завалів вилізли цуценята

Ракетний удар по Дніпру: з-під завалів вилізли цуценята -

Ракетний удар по Дніпру: з-під завалів вилізли цуценята - фото: t.me/dnipropetrovskaODA

Події
01 липня 2022 17:49

Внаслідок ракетного удару по Дніпру 28 червня постраждали не тільки люди, але і тварини. З-під завалів автотранспортного підприємства врятували собаку з двома цуценятами.

У комунальному підприємстві "Зооконтроль" розповіли, що через атаку постраждала місцева чотирилапа улюблениця – собака Глаша. Її знайшли поранену та викликали на місце фахівців. У Глаши діагностували перелом лапки та подряпини. В очах тварини були неймовірний страх та нерозуміння, чому у місці, де її любили та годували, стався таких жах.

З-під завалів врятували собаку Глашу -З-під завалів врятували собаку Глашу - фото: adm.dp.gov.ua

Виявилося, що на місці вибуху була не тільки Глаша, але і ще двоє її цуценят. Сьогодні, 1 липня, вони самостійно виповзли з-під завалів. Ніхто навіть не вірив, що вони могли вижити. Двоє хлопчиків були перелякані – у них контузії. У одного з песиків поломане стегно.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Цуценята, які вижили після ракетного удару -Цуценята, які вижили після ракетного удару - фото: facebook.com/zookontroldnipro

Глаша з цуценятами наразі знаходяться на лікуванні у КП "Зооконтроль". Пізніше для них будуть шукати нові сім’ї.

Нагадаємо, 28 червня, російські окупанти завдали ракетних ударів по Дніпру. Дві ворожі ракети влучили по території обласного центру. Одна прилетіла у будівлю автотранспортного підприємства. Внаслідок удару загинули двоє людей, жодна будівля не уціліла.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах