На Дніпропетровщині ракета попала в будинок, де було троє дітей

Стали відомі подробиці ракетного удару по Дніпропетровській області -

Стали відомі подробиці ракетного удару по Дніпропетровській області - фото: facebook.com/profile.php?id=100017214120763

Події
06 липня 2022 13:26

Зранку 5 липня російські війська завдали ракетного удару по Дніпропетровщині – одна ракета влучила у будинок у місті Покров у Нікопольському районі.

На момент влучання ракети у будинок там перебували троє дітей – дівчинки 9 місяців, 2,6 років та 13 років. Про це розповів міський голова Покрова Олександр Шаповал. Він зазначив, що у дітей вчора був другий день народження, оскільки вони дивом залишилися живі.

Мер зауважив, що наразі родина забезпечена усім необхідним. У них є житло, продукти харчування та необхідні речі. Він сподівається, що дівчатка швидко оговтаються від пережитого шоку, їм у цьому допомагатимуть спеціалісти.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

В оперативному командуванні "Південь" зазначили, що удар крилатою ракетою "Калібр" по Покрову прийшовся по житловому будинку. Ракета впала, але не розірвалася. Люди не постраждали. Ракету прибрали рятувальники.

Нагадаємо, що вчора вранці ворог випустив по Дніпропетровській області сім ракет, шість із яких збила наша ППО. Уламки однієї ракети впали на лівому березі Дніпра – там виникла пожежа, горіла суха трава.

Одна ракета все ж прилетіла у приватний сектор у Покрові, що у Нікопольському районі. Внаслідок цього в одному з житлових будинків зайнявся дах, вибуховою хвилею винесло вікна. В момент влучання там знаходилося шестеро людей. Всі вони залишилися живими. 

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах