Повітряні сили ЗСУ показали, як збивали ракети над Дніпропетровщиною

Повітряні сили ЗСУ показали, як збивали ракети над Дніпропетровщиною -

Повітряні сили ЗСУ показали, як збивали ракети над Дніпропетровщиною - фото: t.me/kpszsu

Події
05 липня 2022 17:13

Повітряні сили Збройних сил України опублікували відео, на якому показали, як збивали ворожі ракети над Дніпропетровською областю.

Сьогодні вранці, 5 липня, російські окупанти випустили по Дніпропетровщині сім ракет. Шість із них вдалося збити нашій протиповітряній обороні.

- 5 липня 2022 року, 04:00 ранку. Бойова робота української протиповітряної оборони – підрозділів зенітних ракетних військ повітряного командування "Схід" (м. Дніпро), – зазначили в повідомленні.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

У повітряному командуванні "Схід" уточнили, що окупанти вдарили крилатими ракетами "Калібр".

Ось як це було:

Нагадаємо, що сьогодні вранці ворог випустив по Дніпропетровській області сім ракет, шість із яких збила наша ППО. Їх збили над Дніпром та Синельниківським районом. Уламки однієї ракети впали на лівому березі Дніпра – там виникла пожежа, горіла суха трава.

Одна ракета все ж прилетіла у приватний сектор у Покрові, що у Нікопольському районі. Внаслідок цього в одному з житлових будинків зайнявся дах, вибуховою хвилею винесло вікна. В момент влучання там знаходилося шестеро мешканців. Всі вони залишилися живими.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах