Окупанти випустили по Дніпропетровщині 7 ракет: що відомо

Окупанти випустили по Дніпропетровщині 7 ракет: що відомо -

Окупанти випустили по Дніпропетровщині 7 ракет: що відомо - фото умовне: 24tv.ua

Події
05 липня 2022 08:21

Під ранок 5 липня російські військові випустили відразу сім ракет по Дніпропетровській області. Шість із них збила наша протиповітряна оборона.

Голова Дніпропетровської ОВА Валентин Резніченко розповів, що ворожі ракети вдалося збити над Дніпром та Синельниківським районом. Тому місцеві мешканці могли чути вибухи – це наслідки роботи ППО.

Керівник Дніпропетровської облради Микола Лукашук зазначив, що уламки однієї з ракет впали на лівому березі Дніпра, там зайнялася суха трава, тож містяни могли бачити вогонь і дим. Рятувальники вогонь приборкали. Люди не постраждали.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Залишки ворожої ракети -Залишки ворожої ракети - фото: t.me/mykola_lukashuk

Одна ракета влучила у приватний сектор у місті Покров у Нікопольському районі. Внаслідок атака зруйновані декілька будинків, ще у кількох повибивало шибки. Від вибуху в одному з будинків сталася пожежа. У той момент там перебували шестеро людей. Попередньо відомо, що ніхто з них не постраждав. Рятувальники вже загасили вогонь. Неподалік знайшли безпечні уламки ракет, розповіли у ГУ ДСНС Дніпропетровської області.

Наслідки ракетного удару по Дніпропетровщині -Наслідки ракетного удару по Дніпропетровщині - фото: t.me/mykola_lukashuk

Зауважимо, що цієї ночі вперше за останні кілька днів повітряну тривогу оголосили по всій Україні. Спочатку сирени близько 02:50 чули в Одеській області. Невдовзі ж вони розбудили мешканців усієї нашої держави.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах