На Дніпропетровщині через ворожий обстріл згоріло поле

На Дніпропетровщині через ворожий обстріл згоріло поле -

На Дніпропетровщині через ворожий обстріл згоріло поле - фото: dnipr.gp.gov.ua

Події
04 липня 2022 17:45

Російські окупанти вкотре обстріляли Криворізький район. Внаслідок одного з обстрілів було знищено 90 гектарів майбутнього врожаю.

У прокуратурі Дніпропетровської області розповіли, що з 1 по 4 липня ворожі війська обстрілювали населені пункти Криворізького району. Внаслідок ракетний та артилерійських обстрілів міста Зеленодольськ, сіл Велика Костромка та Кошове були зруйновани три дачні будинки та один пошкоджений на території садівничого товариства, пошкоджені два приватних будинки.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Також внаслідок артилерійського обстрілу на околицях села Шестірня зайнялося та вигоріло поле з озимим ячменем площею 90 гектарів.

Люди внаслідок обстрілів агресора не постраждали. У прокуратурі наголошують, що на цих територіях не було жодних військових об’єктів. Наразі правоохоронці здійснюють досудове розслідування у кримінальних провадженнях за фактом порушення законів та звичаїв війни.

Ворог обстрілює Дніпропетровщину -Ворог обстрілює Дніпропетровщину - фото: dnipr.gp.gov.ua

Наслідки ворожого обстрілу -Наслідки ворожого обстрілу - фото: dnipr.gp.gov.ua

Нагадаємо, що окупанти вночі зі ствольної артилерії накрили Велику Костромку. У Широківській громаді також поцілили по одному з сіл. Відомо, що внаслідок обстрілу у місцевому садочку вибито вікна. В обох випадках минулося без постраждалих.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах