Яка ситуація у Дніпропетровській області на 4 липня

Яка ситуація у Дніпропетровській області на 4 липня -

Яка ситуація у Дніпропетровській області на 4 липня - фото умовне: ua.news

Події
04 липня 2022 09:22

Сьогодні вночі, 4 липня, ворог знову обстрілював територію Криворізького району на Дніпропетровщині.

Голова Дніпропетровської ОВА Валентин Резніченко розповів, що російська війська з артилерії обстріляли дві громади – Зеленодольську та Широківську. Окупанти били по містах та селах.

Очільник Дніпропетровської облради Микола Лукашук уточнив, що в Зеленодольській громаді зі ствольної артилерії накрили Велику Костромку. Обійшлося без руйнувань.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

У Широківській громаді також поцілили по одному з сіл. Внаслідок обстрілу в тамтешньому садочку вибито вікна. В обох випадках минулося без постраждалих.

Керівник Криворізької військової адміністрації Олександр Вілкул повідомив, що протягом минулого тижня Збройні сили України провели ряд успішних операцій зі звільнення населених пунктів у Херсонській області. Окупанти зазнали значних втрат у живій силі та техніці. Разом з військовими продовжується будівництво нових та посилення існуючих оборонних споруд на всіх напрямках.

В інших громадах області ніч минула тихо. Російських окупаційних військ на ранок 4 липня на території Дніпропетровщини немає.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах