На лівому березі Дніпра виникла сильна пожежа (оновлено)

На лівому березі Дніпра виникла сильна пожежа -

На лівому березі Дніпра виникла сильна пожежа - фото: t.me/hyevuy_dnepr

Події
17 червня 2022 11:21

У Дніпрі на житловому масиві Ломівський виникла потужна пожежа. Стовпи чорного густого диму видніються за сотні метрів від місця події.

Пожежа трапилася сьогодні зранку, 17 червня, на вулиці Шолохова. За попередньою інформацією від очевидців, загорівся кіоск, в якому продають шашлик та піцу на виніс. Площа пожежі не дуже велика, але внаслідок загорання територію жилмасиву окутав густий дим. Що могло стати причиною пожежі – наразі невідомо.

Оновлено в 16:43: у ДСНС Дніпропетровської області повідомили, що пожежа сталася близько 10:00 на вулиці Шолохова. На місце події виїхали 11 рятувальник. Вони з’ясували, що вогонь охопив одноповерхову будівлю нежитлового призначення. При цьому була загроза поширення пожежі на споруди, які розташовані поруч.

На лівому березі виникла пожежа -На лівому березі виникла пожежа - фото: facebook.com/MNSDNE

Внаслідок займання знищено дерев’яні елементи будівлі, меблі та облицювання стін. Також пошкоджено вікно та меблі поблизу розташованої споруди. Пожежу вдалося ліквідувати приблизно за 30 хвилин. Ніхто з людей не постраждав.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Горів кіоск -Горів кіоск - фото: facebook.com/MNSDNE

Ніхто не постраждав -Ніхто не постраждав - фото: facebook.com/MNSDNE

Зазначимо, що Дніпропетровський регіональний центр з гідрометеорології оголосив попередження про надзвичайну пожежну небезпеку (п’ятий клас) з 16 по 20 червня. Це означає, що навіть невелике загорання може перерости у сильну пожежу, тому громадян закликають дуже обережно поводитися з вогнем, особливо на природі.

Нагадаємо, що вчора, 16 червня, на проспекті Дмитра Яворницького Шевченківського району у Дніпрі сталася масштабна пожежа в двохповерховому кафе.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах