У центрі Дніпра сталася масштабна пожежа: що відомо

У центрі Дніпра сталася масштабна пожежа: що відомо

У центрі Дніпра сталася масштабна пожежа: що відомо - фото: facebook.com/MNSDNE

Події
17 червня 2022 09:45

Вчора, 16 червня, на проспекті Дмитра Яворницького Шевченківського району, у Дніпрі сталася масштабна пожежа в двохповерховому кафе.

Як повідомили в пресслужбі ДСНС Дніпропетровської області, повідомлення про пожежу надійшло о 21:29. Великі стовпи диму йшли з двоповерхової будівлі. Це було видно навіть на лівий берег міста. 41 рятувальник гасили пожежу близько трьох годин. Її повністю ліквідували о 00:45. Що стало причиною пожежі – не повідомляється.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

За попередньою інформацією горіло кафе "BNB BAR". Вогонь знищив приміщення на 1-му поверсі, терасу на 2-му поверсі, меблі, кухонне обладнання та дах будівлі. Пошкоджено вікна та залишки будівельних матеріалів в прибудованій неексплуатуємій будівлі. Загальна площа пожежі 500 квадратних метрів.

Внаслідок події загиблих та постраждалих немає.

Нагадаємо, 10 червня мешканці Дніпра почули сильний вибух та бачили великі стовпи диму. Виявилося, що сильне загорання сталося на одному з підприємств міста по переробці вторинної сировини. На відкритій території спалахнули гранули в тюках. Підприємство займалося переробкою пластмаси в гранули. Загорання виникло поряд з виробничим цехом. Ніхто з людей не постраждав.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах