У Дніпрі мотоцикліст збив поліцейського: постраждалому потрібна допомога

В Днепре мотоциклист сбил полицейского

В Днепре мотоциклист сбил полицейского - фото: tengrinews.kz

Події
02 травня 2022 18:33

На Набережній Заводській мотоцикліст збив поліцейського, який намагався зупинити його. Відомо, що зараз копу потрібна допомога городян.

Як повідомила дніпровська адвокатка Юлія Сегеда, ситуацію зі збитим поліцейським могла спровокувати нещодавня заява заступника мера Дніпра про те, що у всіх порушників швидкісного режиму (на місцевих дорогах) поліцейські безповоротно забиратимуть транспортні засоби.

- Поведінка мотоцикліста неправомірна, це зрозуміло, але місцева влада, яка роздає "вказівки"... Це теж враховуйте, - сказала Юлія Сегеда і додала, що дніпровський коп просто виконував свою роботу і мав право навіть стріляти у водія мотоцикла, якби той не зупинявся.

За словами Юлії Сегеди, наразі батькові постраждалого не вистачає грошей на лікування свого сина. Як допомогти поставити копа на ноги – можна дізнатися тут.

Нагадаємо, що вчора – 1 травня – з Набережної Перемоги патрульні розпочали гонитву за порушником – водієм мотоцикла. Щоб його перехопити, приїхав ще один екіпаж поліції, який зупинився на Набережній Заводській. З одного з автомобілів тоді вибіг патрульний, який спробував зупинити мотоцикліста, який їхав йому назустріч на великій швидкості. Та мотоцикліст не зупинився. Він збив поліцейського. Попередньо відомо, що внаслідок ДТП працівник поліції отримав множинні переломи та потрапив до лікарні. Раніше ми писали, як минулого тижня заступник мера Дніпра Михайло Лисенко заявив, що дав вказівку всім копам забирати машини у всіх автомобілістів, які порушують швидкісний режим або їздять Дніпром під час комендантської години. Зазначимо, що конфісковані машини чиновник пообіцяв віддавати бійцям ЗСУ. Відповідне рішення 23 квітня ухвалила комісія з техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах