На Набережній Заводській мотоцикліст збив поліцейського (оновлено)

На Набережній Заводський мотоцикліст збив поліцейського -

На Набережній Заводський мотоцикліст збив поліцейського - фото: apostrophe.ua

Події
01 травня 2022 17:56

Сьогодні, 1 травня, у Дніпрі на Набережній Заводській трапилася ДТП – водій мотоциклу під час погоні збив поліцейського, який намагався його зупинити.

За попередньою інформацією, з Набережної Перемоги патрульні розпочали погоню за порушником – водієм мотоциклу. Щоб його перехватити, виїхав ще один екіпаж поліції, який зупинився на Набережній Заводській. Із автомобіля у цей час вибіг один із патрульних, який спробував зупинити мотоцикліста, що їхав йому назустріч на великій швидкості. Але мотоцикліст не зупинився і збив поліцейського, повідомляє "Днепр Оперативный".

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Попередньо відомо, що внаслідок ДТП працівник поліції отримав множинні переломи. В якому наразі він стані – невідомо. Водій мотоциклу після зіткнення впав. Його затримали поліцейські.

У Дніпрі сталася ДТП -У Дніпрі сталася ДТП - фото: dnepr.express

Мотоцикліст збив поліцейського -Мотоцикліст збив поліцейського - фото: dnepr.express

Водія затримали -Водія затримали - фото: dnepr.express

Оновлено в 19:12: попередньо стало відомо, що водій мотоцикла Kawasaki не мав права перебувати за кермом, повідомляє "Страна" з посиланням на джерела в поліції. Мотоцикл не був зареєстрований і мав чужий номерний знак. Чоловік їхав, не зважаючи на світлофори та постійно створюючи аварійні ситуації на дорозі. На вимоги поліції зупинитись він не реагував. Зрештою, було прийнято рішення зупинити його, що і зробив поліцейський. В результаті співробітник поліції отримав численні травми і був доставлений до лікарні. Водія мотоцикла затримали.

Водій мотоциклу -Водій мотоциклу - фото: t.me/stranaua

Нагадаємо,  що сьогодні під ворожий обстріл потрапив Синельниківський район. Так, російські окупанти обстріляли склади агропідприємства. Внаслідок цього обстрілу ніхто з людей не постраждав, а от будівлі були зруйновані. Пізніше стало відомо, що обстріляли одне із сіл цього ж району, постраждала жінка.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах