Як зареєструватися на мультипредметний тест для вступу до вишу

Як зареєструватися на мультипредметний тест для вступу до вишу - фото

Як зареєструватися на мультипредметний тест для вступу до вишу - фото

Події
13 квiтня 2022 17:59

У цьому році провести ЗНО та вступну кампанію до вишів у традиційному вигляді неможливо. Тому школярі будуть складати національний мультипредметний тест. Аби взяти участь у випробуваннях, необхідно пройти реєстрацію.

Для участі у вступному тестуванні необхідно зареєструватися до 19 квітня. Зробити це можна на сайті Українського центру оцінювання якості освіти. У травні треба буде знов зайти на створену інформаційну сторінку. Там підтвердити бажання складати тест та повідомити регіон, у якому перебуватиме учасник у липні.

Тестування планують проводити в онлайн-форматі задля безпеки учасників. Випускники минулих років замість результатів НМТ зможуть використовувати сертифікати ЗНО 2019-2021 років.

Варто відмітити, що тим, хто раніше записався на ЗНО, повторно реєструватися на тестування не потрібно.

У національному мультипредметному тесті будуть завдання з української мови, математики, історії України. Вони відповідатимуть змісту програм ЗНО з цих предметів.

Нагадаємо, що ДПА та ЗНО для вступників Міністерство освіти і науки у цьому році відмінило.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах