У Дніпрі рятують постраждалих під час обстрілу Краматорську: в якому вони стані

У Дніпрі рятують постраждалих під час обстрілу Краматорську: в якому вони стані -

У Дніпрі рятують постраждалих під час обстрілу Краматорську: в якому вони стані - фото: adm.dp.gov.ua

Події
11 квiтня 2022 17:41

У лікарні Дніпра госпіталізували частину людей, які постраждали під час ракетного обстрілу залізничного вокзалу у Краматорську. Стало відомо, в якому стані вони зараз знаходяться.

Про це розповіла під час брифінгу виконувачка обов’язків директора департаменту охорони здоров’я ДніпроОВА Вікторія Кулик. За її словами, спільно зі службою медицини катастроф та ЗСУ до лікарень Дніпропетровської області доставили 98 пацієнтів, із них 19 – це діти.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Станом на сьогоднішній ранок, шестеро осіб виписали – двох дітей та чотирьох дорослих. З тих, хто залишається у лікарнях області, шестеро дітей мають тяжкі та вкрай тяжкі наслідки від вибуху, а також семеро дорослих пацієнтів теж у тяжкому стані. Вікторія Кулик запевняє, що всім надається необхідна медична допомога. Загалом у лікарнях залишається 92-і людини, у тому числі 17 дітей.

Нагадаємо, що авіаудар по залізничному вокзалу в Краматорську стався 8 квітня. У цей час на вокзалі чотири тисячі людей чекали на посадку на евакуаційний потяг. Ворог цілеспрямовано завдав удару по пасажирам. Попередньо було відомо, що через удар ворога загинули більше 50 осіб, а постраждали 98 осіб (серед яких 16 дітей, 46 жінок та 36 чоловіків). Дніпровські спеціалісти на 33 машинах "швидкої" забирали постраждалих із Краматорська.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах