Окупанти знову завдали удару по Дніпропетровщині (оновлено)

Окупанти знову завдали удару по Дніпропетровщині -

Окупанти знову завдали удару по Дніпропетровщині - фото умовне: rvk.news

Події
10 квiтня 2022 14:40

Сьогодні, 10 квітня, російські окупанти завдали чергового удару по об’єктам у Дніпропетровській області.

Як повідомив голова Дніпропетровської ОВА Валентин Резніченко, у Звонецькому російська війська поцілили в інфраструктурний об‘єкт. На місці події наразі працюють рятувальники. Дані про руйнування та кількість жертв уточнюють.

Сейчас все самое оперативное в нашем Telegram-канале. Подписывайтесь, чтобы быть в курсе самой важной информации

Також окупанти нанесли повторний удар по аеропорту у Дніпрі. За словами Резніченко, від нього вже не лишилося живого місця. Зруйнований і сам аеропорт, і інфраструктура поряд. Кількість постраждалих з’ясовується. Щойно буде інформація – про це обіцяють повідомити пізніше.

Оновлено в 15:25: голова ДОР Микола Лукашук підтвердив, що по області знову завдали ракетні удари. Три "прильоти" – на територію аеропорту в обласному центрі. Зруйновано також інфраструктуру поряд з летовищем. П‘ятеро співробітників ДСНС постраждали.

Окрім цього, у Новопавлівці один цивільний загинув – взяв в руки касетний боєприпас. Нагадуємо, що брати боєприпаси у руки не можна ні в якому разі. На місце необхідно викликати поліцейських та рятувальників.

Оновлено в 15:45: міноборони росії зранку 10 квітня опублікувало відео із запуском ракет "Калібр" із російського фрегата в Чорному морі. Кажуть, що стріляли по об'єктах біля Дніпра. Окрім цього, у російському відомстві заявили, що завдали ракетами морського базування удар по "штабу батальйону "Дніпро" у Дніпропетровській області".

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах