Яка ситуація у Дніпропетровській області на 10 квітня (оновлено)

Яка ситуація у Дніпропетровській області на 10 квітня -

Яка ситуація у Дніпропетровській області на 10 квітня - фото умовне: 24tv.ua

Події
10 квiтня 2022 09:03

Минула доба на Дніпропетровщині була досить тривожною. Майже щогодини вмикалися сирени і, на жаль, є "прильоти" у різних районах.

Як повідомив голова Дніпропетровської ОВА Валентин Резніченко, для нашої області це була доба антирекордів. Так, у Дніпрі ворожими ударами знищено інфраструктурний об’єкт. Який саме – не уточняється. Пожежу там рятувальники приборкували протягом декількох годин. Внаслідок цієї події постраждала одна людина.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

У Павлоградському районі ворожа ракета поцілила у промисловий об’єкт. Було зруйновано приміщення та виникла пожежа. Ніхто із людей не постраждав. У Дніпровському районі згоріла будівля фермерського господарства. Ніхто не постраждав.

За словами керівника Криворізької військової адміністрації Олександра Вілкула, у Кривому Розі ситуація стабільна.

Начальник Нікопольської РВА Євген Євтушенко, повідомив, що у Нікопольському районі день був відносно спокійним – десь пролетів наш літак, в іншому місці працювали ЗСУ, ще десь тренувались бійці тероборони. Все це відбувалося під звучання сирени. Техніки та живої сили окупантів на території району немає. Критична та соціальна інфраструктура працюють.

Оновлено в 09:20: голова ДОР Микола Лукашук уточнив, що вночі по Дніпру нанесли 7 ударів. У Солонянській громаді, що в Дніпровському районі, збили ракету. Уламки впали на дах будівлі фермерського господарства. Постраждалих немає. В Синельниківському районі збито ворожий безпілотник.

За словами Лукашука, ворог нічого не може зробити на землі, бо в нас сильна оборона. Тому підло атакує з повітря, хоче посіяти паніку, примусити нас боятися.

Валентин Резніченко повідомив і хорошу новину – вночі над Дніпропетровщиною наші військові збили два ворожі безпілотники.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах