Окупанти нанесли ракетні удари по Дніпропетровщині: що відомо

Окупанти нанесли ракетні удари по Дніпропетровщині: що відомо -

Окупанти нанесли ракетні удари по Дніпропетровщині: що відомо - фото: slovoidilo.ua

Події
10 квiтня 2022 10:56

Два дні поспіль на території Дніпропетровщини ворог завдавав ракетні удари. Сталося це у Дніпровському та Павлоградському районах. А сьогодні о 02:55 до Служби порятунку надійшло повідомлення про вибухи у Дніпрі. 

Як розповіла пресофіцер ДСНС у Дніпропетровській області Євгенія Дудка, внаслідок ворожого потрапляння ракети у Дніпрі зруйновано один з інфраструктурних об’єктів. Є одна постраждала людина. Сталася пожежа на площі 600 метрів квадратних. За півтори години рятувальники ліквідували пожежу.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

За її словами, внаслідок учорашнього удару, де ракета влучила в підприємство у Павлоградському районі, знищено будівлю. Там виникло займання на відкритій території, яке вогнеборці оперативно ліквідували. У Дніпровському районі ракета влучила у фермерське господарство, де на відкритій території теж сталося займання і знищено будівлю. Пожежу ліквідували. В обох випадках ні загиблих, ні постраждалих немає.

Що ще відомо про ракетні удари по Дніпропетровщині:

  • Протягом ночі у Дніпро було 7 "прильотів";
  • У Солонянській громаді, що в Дніпровському районі, збили ракету. Уламки впали на дах будівлі фермерського господарства. Постраждалих немає;
  • В Синельниківському районі збито ворожий безпілотник;
  • За словами голови ДОР Миколи Лукашука, ворог нічого не може зробити на землі, бо в нас сильна оборона. Тому підло атакує з повітря, хоче посіяти паніку, примусити нас боятися;
  • Вночі над Дніпропетровщиною наші військові загалом збили два ворожі безпілотники.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах