Вчителька вокалу із Дніпропетровської області "розгорнула" крісла всіх суддів шоу "Голос країни"

Вчителька вокалу із Дніпропетровської області "розгорнула" крісла всіх суддів шоу "Голос країни"

Вчителька вокалу із Дніпропетровської області "розгорнула" крісла всіх суддів шоу "Голос країни" - фото: youtube.com/Голос країни

Події
21 лютого 2022 11:03

23-річна вчителька вокалу із дніпропетровського міста Нікополь вразила своїм талантом суддів шоу " Голос країни". Вона "розгорнула" всі крісла.

Як розповіла Валерія Бутурліна, вона родом Нікополя, де працює вчителькою вокалу (за своєю спеціальністю). На даний момент, за словами дівчини, вона має близько 16 учнів – людей від 4 років до 30 років. Сама Валерія співає із 8 років. Проте заявити про себе як про співачку з гарним та потужним голосом за свої 23 роки дівчина жодного разу не намагалася. На шоу "Голос країни" вона прийшла на прохання учнів. Вони наполягали на тому, щоб їхній улюблений педагог нарешті показала свій талант країні.

Не забудьте підписатися на канал Vgorode.ua в Telegram.

Потрібно сказати, що на сцену шоу "Голос країни" Валерія Бутурліна вийшла із досить складною для виконання піснею канадської співачки Céline Dion під назвою All By Myself. Спіла вона її на найвищому рівні, внаслідок чого розгорнула крісла всіх чотирьох суддів проекту. Професіонали зійшлися на думці, що вокал дівчини може називатись "голосом країни" – саме так має звучати Україна. Але зараз Валерія співає на 11 балів, а може, на 12+. Судді зазначили, що їм була б велика честь навчати таку талановиту дівчину. Проте, ніхто з них не зміг просто забрати її до себе у команду. Адже, згідно з правилами шоу, учасниця, яка "розвернула" всі крісла, повинна була спочатку вибрати, до кого піти.

Валерія витримала невелику інтригу, змусивши суддів попереживати. Зрештою вона зізналася, що давно зробила вибір. Так, Валерія оголосила, що піде в команду до Оли Полякової, чим дуже порадувала останню.

- Я дуже тобі вдячна, що ти обрала мене. Із твоїм голосом можна робити все, – сказала українська співачка.

Як зазначили інші судді, їхньому колезі дуже пощастило в тому, що вчителька вокалу з Дніпропетровської області вирішила піти до неї в команду.

Нагадаємо, що цього місяця на українському вокальному шоу виступив 25-річний гончар із Дніпра Олександр Десятников. Він "розгорнув" крісло Потапа і потрапив до його команди. Раніше ми писали, як у січні нового сезону "Голос країни" потрапив ще один дніпрянин – 21-річний педагог з вокалу Михайло Ніколаєнко. До виконавця не повернулися головні тренери, його забрали "таємні судді".

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах