Гончар із Дніпра вразив Потапа на шоу "Голос країни"

Гончар із Дніпра вразив Потапа на шоу "Голос країни"

Гончар із Дніпра вразив Потапа на шоу "Голос країни" - фото: youtube.com/Голос країни

Події
14 лютого 2022 10:35

На українському вокальному шоу виступив 25-річний гончар із Дніпра Олександр Десятников. Він "розгорнув" крісло Потапа і потрапив до його команди.

Вчора – 13 лютого – на сцену "Голос країни" вийшов дніпрянин Олександр Десятніков. Йому 25 років. Працює хлопець гончарем – здебільшого ліпить із глини чаші для кальянів, але іноді й інший посуд. Вечорами Олександр співає. Відбувається це будинки для рідних. Останні вважають його талановитим.

За словами хлопця, його турбує відчуття, що він поки що не знайшов свого місця у цьому світі. На шоу Олександр прийшов з метою довести собі, що вокал є його покликанням, і що він може займатися ним професійно. Виступив хлопець із піснею Святослава Вакарчука "Без тобі мене нема", чим приємно здивував її власника та суддю шоу "Голос країни".

Не забудьте підписатися на канал Vgorode.ua в Telegram.

Потрібно сказати, що судді Святослав Вокарчук та Надя Дорофєєва спокійно слухали, як звучить голос хлопця під час його виступу та думали, як оцінити аматорський вокал. Співачка Оля Полякова, яка також знаходилася у суддівському кріслі, встигла потримати руку над кнопкою, завдяки якій розгортається крісло. Незважаючи на це, зрештою Олександру вдалося "розгорнути" крісло лише одного судді – Потапа. Це було несподівано, адже під час виступу хлопця продюсер сидів із досить серйозним обличчям, яке скривилося від невдоволення.

- Я думаю, ми з вами зліпимо дуже гарний виступ у моїй команді. Браво, ви на "Голосі"! Так вийшло, що я тут один, але я вас просто забираю до своєї команди, – пояснив своє рішення Олександру суддя.

Зазначимо, що якби на виступі Олександра розгорнулися крісла одразу кількох суддів, то йому довелося б обирати, до чиєї команди піти.

Нагадаємо, що в січні нового сезону "Голос країни" потрапив ще один дніпрянин – 21-річний педагог з вокалу Михайло Ніколаєнко. До виконавця не повернулися головні тренери, його забрали "таємні судді".

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах