Скандальна співачка MARUV із Дніпропетровської області вагітна

Співачка MARUV із Дніпропетровської області стане мамою

Співачка MARUV із Дніпропетровської області стане мамою - фото: instagram.com/maruvofficial

Події
15 лютого 2022 14:34

Українська співачка Ганна Корсун, відома під псевдонімом MARUV, похвалилася великим животом. Незабаром вона стане мамою.

Як розповіла MARUV на своїй сторінці в Instagram, сьогодні – 15 лютого – вона відзначає свій 31 день народження. У зв'язку з гарним настроєм дівчина вирішила поділитися зі своїми фанатами радісною новиною.

- Ми з (ред. - Олександром Корсуном) в очікуванні малюка - вважаю це найдивовижнішим подарунком! - Написала MARUV і показала свої фотографії з животом досить великого розміру, не уточнивши термін вагітності.

Анна Корсун із великим животом.Анна Корсун із великим животом. Фото: instagram.com/maruvofficial

Співачка давно завагітніла.Співачка давно завагітніла. Фото: instagram.com/maruvofficial

Скандальная певица MARUV из Днепропетровской области беременна - фотоСкандальная певица MARUV из Днепропетровской области беременна - фото

Зазначимо, що Ганна Корсун (раніше мала прізвище Попелюх) є дружиною Олександра Корсуна з 2014 року. Їхнє весілля було скромним – святкували її будинки в колі найближчих людей. На нареченій була чорна романтична сукня в готичному стилі та обруч у вигляді листяної корони. Наречений був у костюмі-трійці та білосніжній сорочці.

Весілля співачки Весілля співачки

Анна Корсун із чоловіком у день весілля.Анна Корсун із чоловіком у день весілля. фото: viva.ua

Познайомилося подружжя у місті Харкові у стриптиз-барі, де дівчина підробляла під час навчання на фізика-математика в інституті. У тому закладі вона була влаштована вокалісткою. У перервах стриптиз-програми дівчина співала шансон та поп-пісні. Жодного відношення до роздягання за гроші вона не мала, але майбутній чоловік спочатку прийняв її за повію через зухвалий макіяж і епатажну манеру одягатися. Знайомство Олександра та Ганни відбулося завдяки їхньому спільному другу, який займався у стриптиз-барі кальянами. Бренд MARUV пара створювала разом. Зараз аранжуваннями, написанням музики та віршів займається сама співачка, а Олександр Корсун займається просуванням їхнього проекту. Живуть молоді люди у Києві. Довгий час вони відкладали питання дітонародження (займалися роботою), але мабуть нещодавно вирішили, що тягнути із цією витівкою вже нікуди. Тепер MARUV – майбутня мати. Нервувати їй більше не можна.

Нагадаємо, що Ганна Корсун часто дає концерти в країні-агресорі - РФ, оскільки там набагато краще розвинена сфера шоу-бізнесу і є можливість йти вгору кар'єрою. Співачка з матюком описала своє бачення вітчизняної – української – естради. Раніше ми писали, що влітку 2021 MARUV (після роботи в Росії) збиралася дати концерти в Одесі та Маріуполі. Але патріоти це не схвалили і почали писати співачці гнівні повідомлення: "Звичайна потаск*ха", "Чемодан-вокзал-Росія", "Гидота", "Найкраща російська співачка - нехай там і залишається - у країні-агресоре".

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах