У Дніпрі деякі трамваї тимчасово курсуватимуть зі змінами

У Дніпрі деякі трамваї тимчасово курсуватимуть зі змінами

У Дніпрі деякі трамваї тимчасово курсуватимуть зі змінами - фото: transphoto.org

Транспорт та інфраструктура
09 травня 2023 09:53

Сьогодні, 9 травня, у Дніпрі відбудуться зміни у русі трамваїв №6 та №9.

Як повідомили в пресслужбі міської ради, трамваї №6 та №9 не курсуватмуть з 11:00 до 14:00. Такі зміни пов’язані з ремонтом колії по Амурському мосту.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Усі інші маршрути електротранспорту працюватимуть у звичайному режимі за розкладом робочого дня. Сьогодні по місту курсують 206 одиниць рухомого складу. Також – 710 автобусів (з них 109 – великої місткості).

Ознайомитися з розкладом руху громадського транспорту можна офіційному сайті КП "Дніпровський електротранспорт". Або у Telegram-боті.

Нагадаємо, в ніч на 9 травня ворог атакував Дніпропетровську область ракетами. Як повідомив голова Дніпропетровської військової адміністрації Сергій Лисак, окупанти спрямували на Дніпропетровщину вісім крилатих ракет "Калібр". Військові з повітряного командування "Схід" знищили всі ворожі літальні апарати. Уламки однієї з ракет впали на чотириповерховий будинок у Дніпрі, внаслідок чого постраждала 32-річна жінка. 

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах