Масована ракетна атака на Дніпропетровщину: є постраждала та руйнування

Масована ракетна атака на Дніпропетровщину: є постраждала та руйнування

Масована ракетна атака на Дніпропетровщину: є постраждала та руйнування - фото: t.me/dneproperatyv

Події
09 травня 2023 09:21

В ніч на 9 травня ворог атакував Дніпропетровську область ракетами. Військові збили всі ворожі цілі. Від уламків постраждала жінка.

Як повідомив голова Дніпропетровської військової адміністрації Сергій Лисак, окупанти спрямували на Дніпропетровщину вісім крилатих ракет "Калібр". Військові з повітряного командування "Схід" знищили всі ворожі літальні апарати.

Уламки однієї з ракет впали на чотириповерховий будинок у Дніпрі, внаслідок чого постраждала 32-річна жінка. Зараз вона перебуває у лікарні.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

У будинку пошкоджені дах та перекриття кількох квартир. На третьому поверсі знайшли бойову частину ракети. Доки працювали вибухотехніки, кілька десятків мешканців евакуювали. Небезпечні уламки вже вивезли. Їх знищать. 

Цієї ночі ворог бив і по Нікопольському району. З важкої артилерії обстріляв Нікополь та Марганецьку громаду. Там російські снаряди зруйнували приватний будинок та пошкодили чотири будинки, господарську споруду та лінії електропередач. Люди не постраждали.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах