У Дніпрі планують перекрити проспект Миру

У Дніпрі планують перекрити проспект Миру -

У Дніпрі планують перекрити проспект Миру - фото умовне: pravda.if.ua

Транспорт та інфраструктура
21 квiтня 2023 15:48

У Дніпрі планують тимчасово обмежити рух по проспекту Миру. Відповідний проект розпорядження опублікували на сайті міської ради.

У документі йдеться про те, що тимчасово припинять рух транспорту по проспекту Миру на ділянці від вулиці Генерала Захарченка до вулиці Миколи Міхновського. Це пов’язано з проведенням ремонтних робіт дорожнього покриття. Перекритим проспект буде з 25 квітня по 2 травня.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Департамент благоустрою та інфраструктури ще має розробити тимчасову руху транспорту на період виконання робіт та заходи щодо організації безпеки дорожнього руху за тимчасовою схемою. По периметру мають встановити огорожу, дорожні знаки та сигнальне освітлення. Також під час робіт повинні зберегти існуючі інженерні мережі.

Міський голова поки що не підписав це розпорядження, тому поки що воно не вступило в силу.

Нагадаємо, що з 28 квітня рух Амурським мостом у Дніпрі буде повністю перекрито. Це пов’язано з проведенням поточного ремонту дорожнього покриття. Відповідне рішення вже підписав мер Борис Філатов. Їздити через міст зможуть тільки автобуси. Щодо електротранспорту, то трамвайні маршрути № 6 та № 9 не працюватимуть, а інші маршрути курсуватимуть за новою схемою.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

ТОП РОЗДІЛУ
Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах