"Укрзалізниця" запустить додаткові поїзди із Дніпра до Великодня

"Укрзалізниця" запустить додаткові поїзди із Дніпра до Великодня -

"Укрзалізниця" запустить додаткові поїзди із Дніпра до Великодня - фото: t.me/UkrzalInfo

Транспорт та інфраструктура
28 березня 2023 18:03

У зв’язку зі святкуванням Великодня "Укрзалізниця" призначила декілька додаткових потягів до Києва із різних міст України, у тому числі Дніпра та Кривого Рогу.

Як повідомили у пресслужбі компанії, до Дніпра та у зворотному напрямку поїзд №175/176 буде вирушати 2,9 та 15 квітня. Відправлення із Києва заплановано о 07:34, а з Дніпра об 11:00.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

До Кривого Рогу та зворотно поїзд №175/176 вирушить також 2, 9 та 15 квітня. Відправлення з Києва о 06:18, з Кривого Рогу о 11:57.

Також "Укрзалізниця" призначила додаткові потяги із Одеси, Львова, Ковеля та Харкова. Квитки можна придбати у застосунку, чат-боті, на сайті, а також у касах залізничних вокзалів.

Нагадаємо, що "Укрзалізниця" змінила правила перевезення пасажирів. Частину з нововведень обов'язково варто знати всім потенційним пасажирам, які подорожують Україною. Так, з'явилася можливість оформляти онлайн-замовлення на квитки для організованих груп пасажирів. Раніше замовлення для групи оформлялося лише письмово особисто. Також пасажир має право повернути повну вартість квитка та половину вартості плацкарти, якщо він повертає квиток не менше ніж за 6 годин до відправлення поїзда.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах