У Дніпрі встановили нові дорожні знаки

У Дніпрі встановили нові дорожні знаки -

У Дніпрі встановили нові дорожні знаки - фото: facebook.com/dmrtransporty

Транспорт та інфраструктура
04 сiчня 2023 18:02

У Дніпрі старі дорожні знаки зупинки громадського транспорту замінили на нові.

Як повідомили у департаменті транспорту, комунальне підприємство "Транспортна інфраструктура міста" встановило 51 знак зупинки громадського транспорту на вулицях Журналістів, Старочумацькій, Рєпіна, Холодильній, Янтарній, Рощинській, Роз’їзній, Романовського та Сахарова.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Старі дорожні знаки замінили новими. Також їх встановили там, де взагалі було відсутнє позначення зупинки. Місця обирали, спираючись на звернення дніпрян.

Знаки містять інформацію про назву зупинки та номери автобусних маршутів. Вони слугують для безпеки дорожнього руху та комфорту містян, адже чітко визначають місця висадки та посадки пасажирів. Також демонструють водіям, де заборонено паркувати авто.

Нагадаємо, що сьогодні вночі, 4 січня, російські війська з важкої артилерії обстріляли Нікополь у Дніпропетровській області. У житлові квартали міста прилетів десяток ворожих снарядів. Через ворожу атаку у Нікополі були пошкоджені декілька житлових будинків та декілька господарчих споруд, автомобіль, газопровід та лінія електропередач.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах