Як минула ніч на 4 січня у Дніпропетровській області

Як минула ніч на 4 січня у Дніпропетровській області -

Як минула ніч на 4 січня у Дніпропетровській області - фото: t.me/dnipropetrovskaODA

Події
04 сiчня 2023 09:19

У Дніпропетровській області цієї ночі було гучно від ворожих обстрілів. Ворог знову атакував Нікопольський район.

Керівник Дніпропетровської обласної військової адміністрації Валентин Резніченко розповів, що російські війська вдарили з важкої артилерії по Нікополі. У житлові квартали міста прилетіли з десяток ворожих снарядів. Унаслідок обстрілів ніхто з місцевих жителів не постраждав.

Ворог обстріляв Дніпропетровську область -Ворог обстріляв Дніпропетровську область - фото: t.me/dnipropetrovskaODA

Через ворожу атаку у Нікополі пошкоджені декілька житлових будинків та декілька господарчих споруд, автомобіль, газопровід та лінія електропередач.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

В інших районах Дніпропетровської області сирена двічі сповіщала про небезпеку, але там минулося без російських обстрілів. На ранок все спокійно.

Наслідки ворожого обстрілу -Наслідки ворожого обстрілу - фото: t.me/dnipropetrovskaODA

Щодо ситуації на нашому напрямку фронту, то вона повністю перебуває під контролем Збройних Сил України, повідомив очільник Криворізької військової адміністрації Олександр Вілкул. За підтвердженою інформацією Генштабу ЗСУ, наші війська завдали вогневого ураження по скупченню живої сили та техніки противника в районі населеного пункту Чулаківка Херсонської області. Втрати противника склали близько 500 осіб пораненими та загиблими.

Також здійснено вогневе ураження особового складу російських окупантів в районі населеного пункту Федорівка Херсонської області, там кількість втрат ворога уточнюється.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах