У Дніпрі ремонтують дороги: де саме

У Дніпрі ремонтують дороги: де саме -

У Дніпрі ремонтують дороги: де саме - фото: dniprorada.gov.ua

Транспорт та інфраструктура
13 жовтня 2022 17:45

У Дніпрі продовжують приводити до ладу дороги, зокрема ті, які є частиною трас національного значення.

Як повідомили у міській раді, наразі дорожні служби ремонтують ділянку на перехресті проспектів Нігояна та Івана Мазепи. Тут працюють дві бригади та декілька одиниць будівельної техніки. Дорожники зрізають старе покриття і укладають новий асфальт. Уже відремонтували близько 4000 квадратних метрів покриття.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

У Дніпрі планують відремонтувати ділянку національної траси М-30. Дорогу приведуть до ладу по проспектам Нігояна та Мазепи, вулиці Київській. Загальна площа ремонту – 10 000 квадратних метрів. Рух на цій ділянці завжди інтенсивний, оскільки у міста немає об’їзної дороги. По вулицях йде великий потік транспорту і дорожнє покриття пошкоджується.

Ремонт на цій ділянці хотіли провести ще до повномасштабного вторгнення. Після введення воєнного стану дорогу не могли відремонтувати, оскільки це не дозволяла відповідна постанова Кабміну. Ремонт ділянок, які є частинами трас національного значення, змогли розпочати з отриманням розпорядження голови Дніпропетровської ОВА.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах