Ракетні удари по Дніпру: як працює громадський транспорт

Ракетні удари по Дніпру: як працює громадський транспорт -

Ракетні удари по Дніпру: як працює громадський транспорт - фото: dniprorada.gov.ua

Транспорт та інфраструктура
10 жовтня 2022 10:14

Сьогодні, 10-го жовтня, у Дніпрі через ракетні удари окупантів внесли зміни у рух громадського транспорту.

Як повідомили у міській раді, у Дніпрі громадський транспорт працює. Водночас організовано тимчасовий об'їзд вулиці Калинової через вулицю Байкальську, від вулиці Янтарної до проспекту Слобожанського.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Окрім цього, у Дніпрі тимчасово зупинили роботу автобусного маршруту № 18 (Житловий масив Придніпровський – вулиця Бориса Кротова). Про його відновлення буде повідомлено додатково, зазначили у департаменті транспорту та транспортної інфраструктури ДМР.

Також тимчасово змінено роботу тролейбусного маршруту № 6.Наразі маршрут працює до провулку Добровольців без заїзду на ж/м Придніпровськ. Про його відновлення буде повідомлено додатково.

Нагадаємо, що сьогодні вранці російські окупанти завдали ракетних ударів по Дніпру та області. Наразі відомо, що внаслідок атак є постраждалі та загиблі. Вночі ворог атакував чотири райони Дніпропетровщини. Окупанти били по селах та містах ракетами, а також з важкої артилерії та реактивних систем залпового вогню.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

ТОП РОЗДІЛУ
Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах