Окупанти вночі атакували чотири райони Дніпропетровщини

Окупанти вночі атакували чотири райони Дніпропетровщини -

Окупанти вночі атакували чотири райони Дніпропетровщини - фото: t.me/dnipropetrovskaODA

Події
10 жовтня 2022 09:31

У ніч на 10 жовтня російські війська обстріляли Дніпропетровську область з РСЗВ "Град" та "Ураган", а також важкої артилерії. Під ударом опинилися чотири райони.

Голова Дніпропетровської ОВА Валентин Резніченко розповів, що у Нікопольському районі обстріляли три громади – Нікопольську, Червоногригорівську та Мирівську. У самому Нікополі пошкоджені понад 30 багатоповерхівок та приватних будинків, господарські споруди, автомобілі, газогони та електромережі. Через обстріл знеструмилися оселі понад 2 000 нікопольчан. Більшість енергетики уже підключили.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Наслідки ворожого удару -Наслідки ворожого удару - фото: t.me/dnipropetrovskaODA

Російські снаряди побили лікарню, ліцей, пошту, аптеку, офіс страхової компанії, бібліотеку, крамниці, кафе, перукарню та стоянку. Попередньо, минулося без постраждалих. У Червоногригорівській та Мирівській громадах тривають обстеження територій - інформація уточнюється.

Наслідки атаки окупантів -Наслідки атаки окупантів - фото: t.me/dnipropetrovskaODA

У Криворізькому районі ворог "Ураганами" ударив по Зеленодольській громаді. Люди не постраждали. Масштаби руйнацій наразі з’ясовуються.

На Синельниківський та Павлоградський райони близько опівночі росіяни скерували ракети. Обидві знищила наша Протиповітряна оборона.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах