У Дніпрі внесли зміни у рух автобусів №40, 95, 95А, 109

У Дніпрі внесли зміни у рух автобусів №40, 95, 95А, 109 -

У Дніпрі внесли зміни у рух автобусів №40, 95, 95А, 109 - фото: dniprorada.gov.ua

Транспорт та інфраструктура
01 липня 2022 15:56

У Дніпрі автобуси №95 і №95-А будуть прямувати за звичайною схемою руху, а автобуси №40 і №109 тимчасово змінять маршрути. Про це повідомили у міському департаменті транспорту та транспортної інфраструктури.

Так, відновлюється рух у межах перехрестя проспекту Свободи та вулиці Кайдацький шлях. Тому з 2 липня автобусні маршруті №95 та №95-А повертаються до звичайної схеми руху. Вони прямуватимуть від Набережної Заводської через вулицю Панаса Мирного, проспект Свободи, вулицю Кайдацький шлях до Кайдацького мосту і далі за маршрутом.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Окрім цього, у зв'язку з ремонтними роботами на перехресті вулиць Святослава Хороброго та Троїцька, вносяться тимчасові зміни у схему руху маршрутів №40 та №109. Таким чином, 2 та 3 липня у напрямку проспекту Гагаріна автобуси будуть рухатись від вулиці Святослава Хороброго через вулиці Воскресенську, Старокозацька, Михайла Грушевського до вулиці Святослава Хороброго і далі за маршрутом.

Нагадаємо, що у Дніпрі внесли тимчасові зміни у рух трамвайних маршрутів №7 (площа Старомостова – Транспортний університет) та №17 (площа Старомостова – вулиця Миколи Руденка).

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

ТОП РОЗДІЛУ
Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах