У Дніпрі внесли зміни у рух трамваїв №17

У Дніпрі внесли зміни у рух трамваїв №17 -

У Дніпрі внесли зміни у рух трамваїв №17 - фото: det-dnipro.dp.ua

Транспорт та інфраструктура
01 липня 2022 12:13

У Дніпрі внесли тимчасові зміни у рух трамвайних маршрутів №7 (площа Старомостова – Транспортний університет) та №17 (площа Старомостова – вулиця Миколи Руденка).

Як повідомили у департаменті транспорту та транспортної інфраструктури, зміни у роботі громадського транспорту пов’язані з капітальним ремонтом трамвайної колії по вулиці Миколи Руденка.

Таким чином, з 1 по 22 липня з 08:00 до 17:00 з понеділка по п’ятницю буде призупинятися рух трамваїв №17. На цей час вони будуть прямувати за маршрутом №7 – від площі Старомостової до Транспортного університету.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Містянам варто враховувати ці зміни під час планування поїздок.

Нагадаємо, що у Дніпрі збираються підвищити тарифи на проїзд в автобусах. Відповідний проект рішення опублікували на сайті міської ради. Планується, що вартість проїзду буде 11, 15 і 18 гривень в залежності від маршруту. Серед причин підвищення вартості проїзду є значний ріст цін на паливно-мастильні матеріали та інші матеріальні ресурси. Документ поки що не підписали, тому найближчим часом проїзд не подорожчає.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

ТОП РОЗДІЛУ
Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах