Проїзд у метро Дніпра знову буде платним

Проїзд у метро Дніпра знову буде платним -

Проїзд у метро Дніпра знову буде платним - фото: dniprorada.gov.ua

Транспорт та інфраструктура
31 травня 2022 12:55

З 1 червня проїзд у Дніпровському метрополітені знову стане платним. Відповідне рішення ухвалила міська комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

У протоколі засідання йдеться про те, що з 1 червня відновлюється оплата за проїзд пасажирів у метро. При цьому містяни матимуть цілодобовий доступ до станцій метрополітену, які використовуються у якості укриття на випадок оголошення повітряної тривоги. У такому разі людей впускатимуть безкоштовно.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Як повідомили у Департаменті гуманітарної політики, ціна на проїзд у метро не змінилася – вона складає 8 гривень.

Нагадаємо, що також з 1 червня у Дніпрі водіям знову потрібно платити за паркування. Безкоштовними залишаються лише місця біля залізничного вокзалу та зон відпочинку. Так, з початку повномасштабного вторгнення парковки у Дніпрі тимчасово зробили безкоштовними. Нещодавно оплату за користування паркувальними майданчиками вирішили повернути. Пов'язано це зі збільшенням кількості автомобілів у центрі міста та порушеннями водіями правил паркування. 

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах