Парковки у Дніпрі знову стали платними: який тариф діє

Парковки у Дніпрі знову стали платними: який тариф діє -

Парковки у Дніпрі знову стали платними: який тариф діє - фото: dniprorada.gov.ua

Транспорт та інфраструктура
30 травня 2022 13:59

Від 1 червня у Дніпрі водіям знову потрібно платити за паркування. Безкоштовними залишаються лише місця біля залізничного вокзалу та зон відпочинку.

Як повідомив заступник директора КП "Транспортна інфраструктура міста" Віталій Шаповалов, з початку повномасштабного вторгнення парковки у Дніпрі тимчасово зробили безкоштовними. Нещодавно оплату за користування паркувальними майданчиками вирішили повернути. Повязано це зі збільшенням кількості автомобілів у центрі міста та порушеннями водіями правил паркування.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

За словами посадовця, багато водіїв лишають свої авто на кілька днів, а то й тижнів, що створює незручності. Тому тепер платними знову стали 172 паркувальних майданчика у зонах А і В. Водночас у зоні С, біля залізничного вокзалу, місць відпочинку та на Набережній парковки залишаються безкоштовними.

Вартість години паркування у зоні А складає 18 гривень, у зоні В – 15 гривень. Також можна придбати місячний абонент за 1296 гривень, або квартальний за 3000 гривень. Сплатити можна готівкою за допомогою паркомату або ж через мобільні застосунки UNIP та Privat24. На безкоштовних парковках паркомати не працюватимуть, а мобільні застосунки не діятимуть.

Зони паркування -Зони паркування - фото: fb Руслан Ширинов

Зона платних парковок -Зона платних парковок - фото: dniprorada.gov.ua

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах