У Дніпрі жорстко карають водіїв, які ігнорують пільговиків під час війни

У Дніпрі жорстко карають водіїв, які ігнорують пільговиків під час війни

У Дніпрі жорстко карають водіїв, які ігнорують пільговиків під час війни - фото: humanepro.org

Події
26 квiтня 2022 18:36

У Дніпрі водіїв громадського транспорту, які відмовляються возити пільговиків під час війни, стали жорстко карати. Відомо, що одному з них уже довелося два тижні чистити клітки у КП "Зооконтроль".

Як повідомив спеціаліст департаменту транспорту та транспортної інфраструктури Дніпровської міськради Іван Васючков, на сьогоднішній день у Дніпрі немає дефіциту претендентів на посади водіїв громадського транспорту. Це пов'язано з тим, що 98% дніпровських водіїв не поїхали з міста, а переселенці, які приїхали до нашого міста, намагаються знайти роботу і готові зайняти практично будь-яке вакантне місце. Тож, незамінних водіїв немає, передає Відкритий.

Усіх бажаючих залишитися на роботі водіїв (які наживаються на пільговиках або з іншої причини не хочуть їх перевозити під час війни) керівництво почало жорстко дисциплінувати.

- Жодних обмежень щодо пільгових перевезень немає. Близько 2 тижнів тому було ухвалено політичне рішення дуже жорстко карати будь-які спроби відмовити у пільговому проїзді. У нас один водій чистив два тижні клітини у КП "Зооконтроль". Деяких ми залучали на волонтерській основі – людина безкоштовно працювала на рознесенні продовольчих пайків незахищеним верствам населення. Продумуємо корисні покарання та вичищаємо такі хамські кадри, – сказав Іван Васючков.

Потрібно сказати, що тепер скарг на водіїв Дніпра від пасажирів стало менше, ніж було з початку повномасштабної війни в Україні.

Нагадаємо, що у Дніпрі комунальне підприємство "Зооконтроль" щодня приймає евакуйованих тварин із міст, де ведуться бойові дії. Врятованим пушистикам потрібні корм та миски.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах