Як у Дніпрі допомогти КП "Зооконтроль"

Як у Дніпрі допомогти КП "Зооконтроль" -

Як у Дніпрі допомогти КП "Зооконтроль" - фото: dniprorada.gov.ua

Події
17 квiтня 2022 16:04

У Дніпрі комунальне підприємство "Зооконтроль" щодня приймає евакуйованих тварин із міст, де ведуться бойові дії. Наразі врятованим пухнастикам потрібен корм та миски.

Як розповіли у міській раді, за час повномасштабної війни через КП у Дніпрі пройшло більше 600 тварин. Наразі на перетримці знаходяться приблизно 200 собак та 20 котів.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

У "Зооконтролі" приймають собак з усієї країни -У "Зооконтролі" приймають собак з усієї країни - фото: dniprorada.gov.ua

Усіх тварин на перетримку привозять господарі. Працівники КП доглядають за чотирилапими, поки люди шукають, де вони можуть зупинитися пожити разом зі своїми улюбленцями. Кожну тваринку треба обігріти, знайти свій підхід, а також заспокоїти господарів, які вважають, що таким чином зраджують їх.

Прийняли вже сотні песиків -Прийняли вже сотні песиків - фото: dniprorada.gov.ua

Нещодавно привезли лабрадора із Лисичанська, який зі своїм господарем сидів у підвалі і у нього не було іншої їжі, окрім хліба. Песика довелося поступово привчати хоча б до консервів.

Тваринам допомагають адаптуватися -Тваринам допомагають адаптуватися - фото: dniprorada.gov.ua

Усіх собак вже оглянули медики. Але наразі комунальному підприємству необхідна допомога з кормом та мисками. Якщо бажаєте допомогти, можна звернутись за номером: 068 828 22 55. За цим же телефоном можна домовитись про перетримку тварин. Також можна звертатися на сторінку КП у соцмережі. Рахунку, на який можна було би перерахувати кошти, у "Зооконтроля" немає.

Допомогти можна кормом -Допомогти можна кормом - фото: dniprorada.gov.ua

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах