У Дніпрі затримали чоловіка, який пізно ввечері влаштував стрілянину у дворі багатоповерхівки

У Дніпрі затримали чоловіка, який пізно ввечері влаштував стрілянину у дворі багатоповерхівки

У Дніпрі затримали чоловіка, який пізно ввечері влаштував стрілянину у дворі багатоповерхівки - фото:psyciencia.com

Події
20 березня 2022 12:34

На лівому березі Дніпра чоловік влаштував стрілянину у дворі багатоповерхівки, а коли копи приїхали його затримати – він вдарив себе ножем у ділянку грудей.

Як повідомили у прес-службі поліції Дніпропетровської області, стрілянина у дворі багатоповерхівки відбулася вчора – 19 березня – близько 21:30 на вулиці Софії Ковалевській. На місце події приїхали співробітники поліції зі спецпідрозділу КОРД. Чоловік, який стріляв, помітив правоохоронців, а потім ще більше 10 разів вистрілив у повітря з вікна своєї квартири. У результаті КОРД-вівці провели з чоловіком переговори, після чого почали проводити його затримання. Зазначимо, що в процесі останнього стрілець спробував вчинити суїцид – раптово вдарив себе ножем у груди, ймовірно, щоб потрапити в серце. Потерпілого доправили до лікарні.

Чоловік, який пірнув себе ножем у груди.Чоловік, який пірнув себе ножем у груди. Фото: facebook.com/PoliceDniproRegion

Рушниця, з якої стріляли в Дніпрі.Рушниця, з якої стріляли в Дніпрі. Фото: facebook.com/PoliceDniproRegion

Ніж дніпрянина.Ніж дніпрянина. Фото: facebook.com/PoliceDniproRegion

Поліцейські встановили, що стрілянину вчинив 44-річний мешканець Дніпра. Він був у стані алкогольного сп'яніння. Ніхто через його дії не постраждав. Чому дніпрянин влаштував стрілянину - точно неясно. У деталях нагоди розбираються. Рушниця, з якої було здійснено постріли, копи конфіскували у власника і віддали на експертизу. За фактом стрілянини на вулиці Софії Ковалевської правоохоронці вже відкрито кримінальне провадження за статтею за хуліганство. Як тільки вина чоловіка буде остаточно доведена, його зможуть ув'язнити на термін від 3 до 7 років.

Нагадаємо, що на Дніпропетровщині продовжують затримувати людей, які можуть бути причетні до диверсійної діяльності під час війни в Україні. Раніше ми писали, що нацгвардійцю Артемію Рябчуку (підозрюваному у стрільбі на Південномаші, внаслідок якої загинули п'ятеро людей), продовжили термін утримання під вартою до 9 травня 2022 року. Слідчі Державного бюро розслідувань розглядають три версії трагедії на "Південмаші". Основна – нестатутні відносини у військовій частині ("дідівщина"). Друга - психологічне захворювання у Рябчука, а також його перебування у фізіологічному афекті. Третя – скоєння злочину за дорученням іноземних спецслужб, недержавних організацій, приватних осіб із метою дискредитації системи правоохоронних органів в Україні, дестабілізації правопорядку в країні.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах