У Дніпрі у ветклініку привели маленьку левицю

У Дніпрі у ветклініку привели маленьку левицю

У Дніпрі у ветклініку привели маленьку левицю - фото: facebook.com/vetclinicanarabochei

Події
23 лютого 2022 14:32

У Дніпрі до ветеринарної клініки привели незвичну пацієнтку – 5-місячну левицю. Їй знадобилося обстеження кардіолога.

Як розповідають фахівці клініки "На Робочій", левеня звуть Еля і вона важить 27 кілограмів. Хоч пацієнтка ще й маленька, але з характером. Елю довго вмовляли, щоб вона спокійно лежала на столі і лікар зміг зробити їй серце УЗД. Левиця зрештою спокійно витримала всі маніпуляції.

За словами фахівців, на перший погляд серце левеня виглядало дуже схожим на серце великого собаки. Всі параметри дослідження були в межах норм, як собаки такого розміру. Ось частота серцевих скорочень становила близько 100 ударів на хвилину. Для котів, наприклад, це виражена брадикардія.

Не забудьте підписатися на канал Vgorode.ua в Telegram.

Під час ретельного обстеження серця левеня ветлікарі не виявили патологічних змін.
Лікарі кажуть, що хоч Еля і "грізний хижак", але поводилася пристойно і виявилася досить соціальною.

Варто зазначити, що найімовірніше це саме та маленька левиця Еліна, про яку ми писали раніше. Вона п'ять місяців живе у криворожанина, але нещодавно почала втрачати зір. Чоловік каже, що одна з причин – це штучне вигодовування, через що левеня не отримало вітаміни, які мала дати йому мати. А друга причина – це генетика. Операція коштуватиме дві тисячі доларів. У Кривому Розі лікувати левицю не було кому, тому ветлікарі рекомендували везти її до іншого міста.

Нагадаємо, раніше ми писали про слухняного гуса Тошу, про ручні рисі , про левеня в будинку і про песця Марселя в квартирі. Також розповідали про незвичайних вихованців, яких можна придбати у Дніпрі.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах