У Дніпрі помер криворізький футболіст, який захищав Україну

У Дніпрі помер криворізький футболіст, який воював за Україну

У Дніпрі помер криворізький футболіст, який воював за Україну - фото: facebook.com/fckryvbas

Події
27 березня 2022 10:57

У лікарні Дніпра помер ще один захисник України – криворізький футболіст Володимир Колесник. Його серце зупинилося на 52-му році життя.

Як повідомили у футбольному клубі "Кривбас", до війни Володимир Колесник був футболістом. Спочатку чоловік багато виступав за аматорські українські клуби, а вже потім почав виступати за ветеранську команду ФК "Кривбас". Він викликався українським футболістом, тренером та Майстром спорту СРСР – Олегом Тараном – на збори. Щойно розпочалася АТО, тобто у 2014 році, Володимир Колесник вирушив захищати Україну від росіян.

Померлий футболіст із Кривого Рогу Володимир Колесник.Померлий футболіст із Кривого Рогу Володимир Колесник. Фото: facebook.com/fckryvbas

Цього року він продовжив обстоювати свободу та територіальну цілісність нашої країни в рамках повномасштабних бойових дій. Оскільки чоловік отримав тяжке поранення під час боїв в Авдіївці, його привезли на лікування до лікарні імені Мечникова в Дніпрі. На жаль, урятувати Володимира Колесника не вдалося. У п'ятницю – вранці 25 березня – у медзакладі його серце зупинилося. Герою було 52 роки.

Прощання з Володимиром Колесником відбудеться сьогодні – 27 березня – о 12:00 у Кривому Розі на вулиці Переяславській, 4 (житловий масив Південного ГЗК).

Зазначимо, що з початку повномасштабної війни в Україні загинули інші криворіжці-захисники.

Джерело відео: t.me/svoiKR

Раніше ми писали, що у боях із російськими окупантами свої життя за свободу нашої країни віддали багато дніпропетровців. Серед них – молоді солдати та жінка-медик, яка виховувала 12 дітей.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах